Striengineering

Striengineering is een jonge onderneming die op het gebied van 3D tekenwerk  specifieke wensen van de klant weet om te zetten naar werktekeningen.


Striengineering is voornamelijk actief op het gebied van machinebouw (voedingsmiddelenindustrie), plaatwerk, constructie en piping. Begeleiden van projecten behoort ook tot de mogelijkheden.


 Vivo Fotografie

 

Vivo Fotografie maakt fotoreportages voor een grote diversiteit aan bedrijven, Overheids en Gemeentelijke instellingen. Hierdoor lopen de opdrachten uiteen wat weer zorgt voor veel ervaring in de breedte van de fotografie.

 

Daarnaast zijn we ook actief in onze fotostudio te Oud-Beijerland met fotografie workshops, modelfotografie en productfotografie.

 

Belangrijkste is dat er voor, tijdens en na de fotoreportages en ook bij de workshops een goede sfeer is. Dit geeft iedereen een goed gevoel wat we dan ook weer terug zien in de foto's. Ervaren hoe wij ons proberen te onderscheiden, bezoek onze website voor een eerste indruk.


Numafa Cleaning & Automation

Numafa Cleaning & Automation ontwikkelen, fabriceren en leveren wereldwijd kwalitatief hoogstaande reinigingsmachines voor de food en non-food industrie en verlenen daarnaast volledige service. Tevens produceren zij systemen voor (de)pallettiseren, (ont)stapelen, in- en uitvouwen, opslag en transport.

 

Het hoofdkantoor is gevestigd in Heinenoord, Nederland. Daarnaast hebben ze vestigingen in Porcia, Italië en Rheine, Duitsland en beschikken ze over een wereldwijd agentennetwerk.