Striengineering

Striengineering is een jonge onderneming die op het gebied van 3D tekenwerk  specifieke wensen van de klant weet om te zetten naar werktekeningen.


Striengineering is voornamelijk actief op het gebied van machinebouw (voedingsmiddelenindustrie), plaatwerk, constructie en piping. Begeleiden van projecten behoort ook tot de mogelijkheden.


 Vivo Fotografie

 

Vivo Fotografie maakt fotoreportages voor een grote diversiteit aan bedrijven, Overheids en Gemeentelijke instellingen. Hierdoor lopen de opdrachten uiteen wat weer zorgt voor veel ervaring in de breedte van de fotografie.

 

Daarnaast zijn we ook actief in onze fotostudio te Oud-Beijerland met fotografie workshops, modelfotografie en productfotografie.

 

Belangrijkste is dat er voor, tijdens en na de fotoreportages en ook bij de workshops een goede sfeer is. Dit geeft iedereen een goed gevoel wat we dan ook weer terug zien in de foto's. Ervaren hoe wij ons proberen te onderscheiden, bezoek onze website voor een eerste indruk.


Numafa Cleaning & Automation

Numafa Cleaning & Automation ontwikkelen, fabriceren en leveren wereldwijd kwalitatief hoogstaande reinigingsmachines voor de food en non-food industrie en verlenen daarnaast volledige service. Tevens produceren zij systemen voor (de)pallettiseren, (ont)stapelen, in- en uitvouwen, opslag en transport.

 

Het hoofdkantoor is gevestigd in Heinenoord, Nederland. Daarnaast hebben ze vestigingen in Porcia, Italië en Rheine, Duitsland en beschikken ze over een wereldwijd agentennetwerk.


 

We zijn heel erg blij met ons nieuwe logo die Peter voor ons heeft ontworpen. En het concept voor onze aanhanger.

 

Reklamesuper, gestart in 2004, is een reclamestudio waar kwaliteit, snelheid, flexibiliteit en waar voor jouw geld voorop staan. Groot zijn door klein te blijven zijn is nog steeds ons motto. We houden van persoonlijk contact en ‘korte lijnen’. Door in totaal 34 jaar aan ervaring in het reclamevak kunnen wij groot denken en zitten vol creativiteit om samen met jouw te werken aan het voor jouw beste resultaat.

 

Meer weten? Bel of mail ons voor een persoonlijke kennismaking, wij vertellen je graag wat                                              we allemaal doen en wat wij voor jouw kunnen betekenen.

                                          Reklamesuper, ook voor al jouw marketingmateriaal.