Striengineering is een jonge onderneming die op het gebied van 3D tekenwerk  specifieke wensen van de klant weet om te zetten naar werktekeningen.

 


Striengineering is voornamelijk actief op het gebied van machinebouw (voedingsmiddelenindustrie), plaatwerk, constructie en piping. Begeleiden van projecten behoort                                                                                                                  ook tot de mogelijkheden.


 

Vivo Fotografie maakt fotoreportages voor een grote diversiteit aan bedrijven, Overheids en Gemeentelijke instellingen. Hierdoor lopen de opdrachten uiteen wat weer zorgt voor veel ervaring in de breedte van de fotografie.

 

Daarnaast zijn we ook actief in onze fotostudio te Oud-Beijerland met fotografie workshops, modelfotografie en productfotografie.

 

Belangrijkste is dat er voor, tijdens en na de fotoreportages en ook bij de workshops een goede sfeer is. Dit geeft iedereen een goed gevoel wat we dan ook weer terug zien in de foto's. Ervaren hoe wij ons proberen te onderscheiden, bezoek onze website voor een eerste indruk.


Numafa Cleaning & Automation ontwikkelen, fabriceren en leveren wereldwijd kwalitatief hoogstaande reinigingsmachines voor de food en non-food industrie en verlenen daarnaast volledige service. Tevens produceren zij systemen voor (de)pallettiseren, (ont)stapelen, in- en uitvouwen, opslag en transport.

 

Het hoofdkantoor is gevestigd in Heinenoord, Nederland. Daarnaast hebben ze vestigingen in Porcia, Italië en Rheine, Duitsland en beschikken ze over een wereldwijd agentennetwerk.


Reklamesuper, gestart in 2004, is een reclamestudio waar kwaliteit, snelheid, flexibiliteit en waar voor jouw geld voorop staan. Groot zijn door klein te blijven zijn is nog steeds ons motto. We houden van persoonlijk contact en ‘korte lijnen’. Door in totaal 34 jaar aan ervaring in het reclamevak kunnen wij groot denken en zitten vol creativiteit om samen met jouw te werken aan het voor jouw beste resultaat.

 

Meer weten? Bel of mail ons voor een persoonlijke kennismaking, wij vertellen je graag wat    we allemaal doen en wat wij voor jouw kunnen betekenen.

                                          Reklamesuper, ook voor al jouw marketingmateriaal.


 Het team van Wij Reclame verstaat de kunst om uw organisatie op een opvallende manier te presenteren. U vindt bij Wij Reclame enthousiaste professionals die vakmanschap weten te combineren met visie en durf. Ontdek de kracht van professionele vormgeving. Vraag ons een concreet voorstel uit te werken om de huisstijl van uw organisatie te vertalen in concrete uitingen.

Of het nu gaat om een reclamebord, een lichtbak, autobelettering of een spandoek we zijn van alle markten thuis.


Aldonk levert een totaalpakket aan producten en diensten in metaalbewerkingen op maat. We nemen je graag alle zorg uit handen, van engineering tot assemblage. Door ons servicegerichte DNA zijn we uitstekend in staat om mee te denken over slimme oplossingen.

 

Dankzij onze pragmatische cultuur, korte lijnen en slimme automatisering kunnen we concurrerend werken en zijn onze levertijden zeer kort. Onze vakmensen zijn liefhebbers van hun producten, maar worden pas echt blij als ze jouw verwachtingen kunnen overtreffen met een goed product en uitstekende service. Welkom bij Aldonk.