Races 2020 · 04. oktober 2020
Kunnen we de vorige race weer herhalen? Gaat het regen of blijf het droog? De eerste kwalificatie race was hoopvol, echter kwalificatierace 2 liep in de soep. Je leest het allemaal in Mika zijn nieuwe blog.
Races 2020 · 13. september 2020
Op zaterdag goed getraind met coach Tomas en monteur Eddy de Backer. Ik was zaterdag snel, zondag in de vrije training was ik zelfs sneller. Er zijn snelle jongens waar ik tegen moet strijden, zit ik erbij met deze snelheid kan ik naar het podium rijden op mijn thuiscircuit. Een droom wat uit zou komen, je leest het allemaal in mijn nieuwe blog.
Races 2020 · 26. juli 2020
Eindelijk is het zover mijn eerste race op het circuit Home of Champions te Genk. Echter helaas met een andere monteur i.v.m. familiaire omstandigheden bij het team. Monteur Pepijn kennen we van vorig jaar dus gelukkig geen onbekende voor mij. Trainingen verlopen niet soepel, het weer is wisselvallig wat gaat dit brengen voor de race. Je leest het in mijn nieuwe blog.
Races 2019 · 16. november 2019
De finale race van de Formula Honda 9PK in het GK4 event. Kan Mika nog een plaatsje stijgen in het algemeen klassement. We gaan het mee maken op een droge, maar zeer koud circuit Home of Champions.
Races 2019 · 29. oktober 2019
Mika zijn eerste ervaring op circuit Spa Francorchamps was wisselvallig, na een volle vrijdag training crasht ook hij in diezelfde bandenmuur waar voor hem vele zijn in gegaan. Maar de zaterdag daar gaat het om, hij kwalificeert en eindigd mooi in de top 5. Lees meer in zijn blog.
Races 2019 · 28. september 2019
Een geheel andere race gereden dan anders, heel beheerst en bedacht over de acties en gevolgen bij het inhalen van deelnemers. Door een doordachte kwalificatie te rijden pakt Mika zijn allereerste POLEPOSITION. Lees meer hoe deze race verliep in Mika zijn volgende blog.
Races 2019 · 20. mei 2019
Mika zit niet lekker in zijn vel dit weekend, heeft het gevoel dat het niet lukt zonder zijn monteur. Bij de start heeft hij de pech dat hij over de broodjes heen rijdt en ook in de derde bocht wat hem terugdringt naar de 29ste plek in het veld. Maar wat hij daarna doet is ongekend. Lees de volledige blog hier.
Races 2019 · 20. april 2019
Op mijn thuisbaan mag ik gaan strijden in de Formula Honda 9 pk. Een dag waar ik erg naar uit keek. Ik had een goede kwalificatie en mag als P3 aan de start verschijnen. Een goede start we konden met z'n drieën wegrijden van de groep. Podiumplek zit in handbereik echter slaat het noodlot toe en crash ik... je leest het allemaal in deze blog.
Races 2019 · 06. april 2019
Een prachtig weekend met veel zonneschijn. Mika zijn eerste ervaring op deze baan blijkt goed te zijn. Samen met de monteurs de juiste afstelling gevonden, waardoor Mika heerlijk kon rijden. Met wat tips van Tomas in zijn zak gaat hij de kwalificatie in en rijdt daarna een prachtige race. Je lees het hele verhaal in deze blog...
Races 2019 · 12. maart 2019
Dat het een kletsnatte weekend zou worden was algemeen bekend. Herfstachtige taferelen op het circuit Home of Champions te Genk. Hoe gaat Mika daar mee om, hij heeft weinig tot geen ervaring in deze weersomstandigheden. Hij laat ons flink verrassen. Lees meer....

Meer weergeven