SENNA

KCR Kids Kartcup 2017

Laatste Kids Kartcup race bij KCR.
We begonnen met een one lap kwalificatie. Senna pakte hiermee P7 in de tweede groep.

Eerste wedstrijd van Senna was lastig werd in de tweede ronde door een inhaalfout van de persoon achter zich achterste voren getikt. Hierdoor kon haar vriendin van profiteren. De persoon die haar om tikte moest plaats teruggeven aan Senna. Uiteindelijk als 8ste gefinisht.

Senna's volgende race begon andersom dus zij mocht als tweede starten. Ze streed samen met haar maatje voorin heerlijk om naar de dames te kijken. Senna nam de pitstop in ronde 10 ze kwam voor haar maatje uit. Spannend want zij moet nog pitten. Niet lang erna deed ook haar maatje de pitstop en kwam achter Senna terecht. Senna kon weglopen en met tijd van 39.718 kon ze P7 behouden.

Eindresultaat Senna achtste geworden zij en haar vriendin evenveel punten alleen vriendin had een snellere tijd neergezet.

MIKA

We begonnen met een one lap kwalificatie. Mika kende lastige kwali en plaatste zich P7...

Eerste wedstrijd van Mika was zwaar in ronde 8 werd hij ingehaald door zijn maatje allebei gaven ze niet op helaas raakte Mika met zij voorkant de muur waardoor zijn maatje en een ander kon profiteren. Mika zette alle zeilen bij en pakte zijn maatje in de laatste raceronden waardoor hij P8 pakte.

Mika zijn tweede race was zeer spannend ook hij begon de race andersom startte als 3de. In rondje 15 wilde iemand Mika inhalen maar zat er niet goed naast en knalde hard tegen de banden. Dat was wel ff schrikken. Mika racet door er zitten 2 snelle rijders op zijn hielen lukt t hem om ze achter zich te houden. Een na laatste rondje werd hij door de eerste ingehaald de ander zijn andere maatje kon hij net voor de finish achter zich houden P5 voor Mika.

Mika op P8 (6,7,8 hadden evenveel punten dan wordt er gekeken naar de snelste tijd, helaas waren zij sneller).